به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛
آقای [محمدمهدی] صباحی، مسئول شهرک مهدیه حوزه [علمیه] قم آمد. گفت، تاکنون ۱۰۰۰ واحد مسکونی تحویل شده و ۱۰۰۰ واحد در دست ساخت است و آب و برق و تلفن و گاز تأمین شده و فضای سبزی وسیع با آب قنات ساخته شده است. از من به خاطر کمکهای فراوان و دادن زمین قدردانی کرد و از وزارت مسکن [و شهرسازی]، به خاطر تأخیر در تکمیل زیربناها گله دارند. بناست ده هزار واحد مسکونی ساخته شود.
آقای [حسن] غفوریفرد، [عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی] آمد. نامزد [انتخابات] ریاستجمهوری شده است. از [حزب] مؤتلفه گله داشت که با اینکه به اتفاق آرا به نامزدی او، رأی دادهاند، اکنون حاضر نیستند که او را تأیید کنند و از آقای [علیاکبر] ناطق [نوری] نیز گله داشت و گفت، آقای [علی] شمخانی، [وزیر دفاع]، اگر میخواست نامزد شود، بهتر بود مدتی قبل، از نظامیگری استعفا میداد.
آقای مهندس [سیدرضا] میرمحمد صادقی و [آقای محمود گوهرین]، مدیرعامل شرکت پرلیت [و علیرضا ناصر معدلی] آمدند که در پالایشگاه بندرعباس و سد شهید رجایی و سد مسجدسلیمان، کار عمدهای را انجام دادهاند و دوران سازندگی را از پُربارترین دورههای تاریخ ایران خواندند و گفتند، در ساحل کنار عسلویه، اسکلهای ساختهاند، اما از آنها خواستهاند که به جای دیگری بروند. برای جلوگیری از اخراج آنها به دلیل نزدیکی این محل با معادن [نفت و گاز]، استمداد کردند.
عصر آقای [محمدحسن] محجوبی آمد؛ ماشین بافت فرش اختراع کرده که شبیه فرشهای دستبافت تولید میکند. در دوران ریاستجمهوری من، از او حمایت شده و وام و ارز و زمین گرفته، ولی هنوز کارش ناتمام مانده است؛ برای تخفیفهایی در قیمت زمین و نرخ بهره وام استمداد کرد.
حدود پنجاه نفری از نمایندگان مستقل و راست مجلس [ششم] آمدند. آقای [غلامعلی] حدادعادل و جمعی از نمایندگان صحبت کردند و از خدمات فراوان دوران سازندگی و نقش من در مجلس و جنگ و انقلاب، تجلیل کردند و خواستار حضور بیشتر در صحنه برای جلوگیری از تضعیف انقلاب شدند و بعضیها با صراحت از اوضاع فرهنگی و اقتصادی و سیاسی جاری، ابراز نگرانی کردند. من هم سخنرانی مفصلی در مورد کارایی نظام و خطرهای موجود کردم و از آنها خواستم که منسجمتر عمل کنند.
ظهر، آقای محمد مؤمن، عضو شورای نگهبان آمد. ناهار را با هم خوردیم. گزارشی از موارد تصویب و ردصلاحیتهای داوطلبان داد و گفت، آقای [سیدمحمد] خاتمی، به طور طبیعی در شورای نگهبان، جز دو سه رأی موافق ندارد و اگر رأیگیری شود، رد میشود و خواست که رهبری تعیین تکلیف کنند.
۲۷۲۱۹